ゆきさんのソルティーレモンジンジャーシロップ 120ml
1,436円(税込)
東京永田町 ザ・キャピトルホテル東急
継承と革新を続ける美食レストラン
中国料理「星ヶ岡」様のドリンクメニューに採用いただいております。
石垣島レモン&石垣島の塩で作った柑橘系 生姜シロップ。
石垣島で数少ないレモン農家さんのとってもジューシーなマイヤーレモンを使用。
石垣島レモンと石垣島産生姜をグラニュー糖で煮詰めた
柑橘系 生姜シロップです。
The Capitol Hotel Tokyu, Nagatacho, Tokyo
Gastronomic restaurant that continues to inherit and innovate
Adopted for the drinks menu at Chinese restaurant Hoshigaoka.
Citrus ginger syrup made from Ishigaki Island lemons & Ishigaki Island salt.
Very juicy Meyer lemons from one of the few lemon farmers on Ishigaki Island are used.
Ishigaki Island lemon and Ishigaki Island ginger boiled down with granulated sugar.
Citrus ginger syrup.
石垣島北部に位置するホッカローファームさんのジューシーなマイヤーレモンを使用。
こちらのレモンは収穫時期になると都内高級スーパーに出荷される貴重な島レモンです。
この美しいレモンを毎年収穫させていただいております。
Juicy Meyer lemons from Hokkalo Farm in the northern part of Ishigaki Island are used.
These lemons are precious island lemons that are shipped to high-end supermarkets in Tokyo at harvest time.
We harvest these beautiful lemons every year.
まん丸の緑色のレモンはカットすると
皮が薄くそれはジューシーなんです。
味わいはエグミのない優しい酸味。
The round green lemon is cut into pieces.
The skin is thin and juicy.
The flavour is gentle and acidic, without any bitterness.
お湯割りや紅茶、ハーブティーにいれたり、ヨーグルト、クリームチーズにかけても美味しいです。
甘さと酸味のバランスが良く、爽やかな味わいです。
It is delicious in hot water, tea, herbal tea, over yoghurt and cream cheese.
It has a refreshing taste with a good balance of sweetness and acidity.
原材料:グラニュー糖、生姜、果汁(石垣島産レモン)、塩(石垣の塩®)、レモングラス、ミント
賞味期限:未開封300日
内容量:120ml
Ingredients: granulated sugar, ginger, juice (Ishigaki Island lemon), salt (Ishigaki salt & reg;), lemongrass, mint.
Shelf life: 300 days unopened.
Contents: 120ml
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継承と革新を続ける美食レストラン
中国料理「星ヶ岡」様のドリンクメニューに採用いただいております。
石垣島レモン&石垣島の塩で作った柑橘系 生姜シロップ。
石垣島で数少ないレモン農家さんのとってもジューシーなマイヤーレモンを使用。
石垣島レモンと石垣島産生姜をグラニュー糖で煮詰めた
柑橘系 生姜シロップです。
The Capitol Hotel Tokyu, Nagatacho, Tokyo
Gastronomic restaurant that continues to inherit and innovate
Adopted for the drinks menu at Chinese restaurant Hoshigaoka.
Citrus ginger syrup made from Ishigaki Island lemons & Ishigaki Island salt.
Very juicy Meyer lemons from one of the few lemon farmers on Ishigaki Island are used.
Ishigaki Island lemon and Ishigaki Island ginger boiled down with granulated sugar.
Citrus ginger syrup.
石垣島北部に位置するホッカローファームさんのジューシーなマイヤーレモンを使用。
こちらのレモンは収穫時期になると都内高級スーパーに出荷される貴重な島レモンです。
この美しいレモンを毎年収穫させていただいております。
Juicy Meyer lemons from Hokkalo Farm in the northern part of Ishigaki Island are used.
These lemons are precious island lemons that are shipped to high-end supermarkets in Tokyo at harvest time.
We harvest these beautiful lemons every year.
まん丸の緑色のレモンはカットすると
皮が薄くそれはジューシーなんです。
味わいはエグミのない優しい酸味。
The round green lemon is cut into pieces.
The skin is thin and juicy.
The flavour is gentle and acidic, without any bitterness.
お湯割りや紅茶、ハーブティーにいれたり、ヨーグルト、クリームチーズにかけても美味しいです。
甘さと酸味のバランスが良く、爽やかな味わいです。
It is delicious in hot water, tea, herbal tea, over yoghurt and cream cheese.
It has a refreshing taste with a good balance of sweetness and acidity.
原材料:グラニュー糖、生姜、果汁(石垣島産レモン)、塩(石垣の塩®)、レモングラス、ミント
賞味期限:未開封300日
内容量:120ml
Ingredients: granulated sugar, ginger, juice (Ishigaki Island lemon), salt (Ishigaki salt & reg;), lemongrass, mint.
Shelf life: 300 days unopened.
Contents: 120ml