カート
ユーザー
絞り込む
カテゴリー
グループ
コンテンツ
ゆきさんのスパイシージンジャーシロップ 120ml
1,436円(税込)
購入数

ゆきさんのスパイシージンジャーシロップ 120ml
1,436円(税込)
スタンダード「ゆきさんの黒糖ジンジャーシロップ」に島胡椒ピパーツをプラスしてピリッとアクセントをつけました。ピパーツは辛さの元ぺピリンが毛細血管を丈夫に、血行不良に効くと今話題の植物です。中国の漢方、インドのアーユルベーダでは昔からよく使われ、ここ石垣島でも八重山ソバから炒め物などに欠かせない香辛料です。

ヨーグルトにかけたり、ホットミルクや豆乳で割って、エキゾチックなスパイシーな味をお楽しみください。

ピパーツはつる性の植物で島の石壁に沿って生えているのを見かけます。
毛細血管を広げ、血流をよくする働きがあると言われています。

2019年 フランス・パリで開催 第23回サロン・サヴ―ル・プレジール・グルマンに出品し、
シェフの方々から高い評価をいただきました。

原材料 黒糖、生姜、レモングラス、赤唐辛子、ナガコショウ
賞味期限 2年
内容量 120ml

The standard "Yuki's Brown Sugar Ginger Syrup" is accented with island pepper for a piquant taste. Island pepper is a popular plant nowadays because its pepilin, the source of its spiciness, strengthens capillaries and is effective against poor blood circulation. It has been used in Chinese herbal medicine and Ayurveda in India for a long time, and is an indispensable spice for stir-fries and other dishes from Yaeyama buckwheat here in Ishigaki Island.

Pour over yoghurt or mix with hot milk or soya milk for an exotic, spicy taste.

Island pepper are vines and can be found growing along the stone walls of the island.
It is said to widen capillaries and improve blood flow.

2019 Held in Paris, France Exhibited at the 23rd Salon Saveur Le Plaisir Gourmand,
It was highly acclaimed by chefs.

Ingredients brown sugar, ginger, lemongrass, red pepper, Island pepper
Shelf life 2 years
Content 120ml
この商品を購入する